Produkty pro piláž na jihu (3)

Baskické Kuře s Červenými a Zelenými Paprikami - Bistronomické

Baskické Kuře s Červenými a Zelenými Paprikami - Bistronomické

Přelijte pokrm do hrnce a zahřejte několik minut na mírném ohni, občas promíchejte, nebo přelijte obsah plechovky do vhodné nádoby a zahřejte v mikrovlnné troubě 2 až 3 minuty na maximální výkon. Tuky: 4,1 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 1,1 g Sacharidy: 7,2 g Z toho cukry: 4,5 g Vláknina: 1,3 g Bílkoviny: 6,1 g Sůl: 0,90 g
Papriky v Olivovém Oleji a Česneku - Sklenice 314 ml

Papriky v Olivovém Oleji a Česneku - Sklenice 314 ml

Zavařeniny Guintrand Jako příloha na vaše pizzy, do vašich salátů, do vašich teplých nebo studených sendvičů. Můžete si je vychutnat jako aperitiv na kanapkách nebo jako přílohu k vašim grilovaným pokrmům. Ingredience Papriky (80 %), olivový olej (16 %), česnek (2 %), sůl, kyselina citrónová (E330).
Pikantní Klobásový Rougail - Pivovar

Pikantní Klobásový Rougail - Pivovar

Vychutnejte si toto lahodné Rougail s klobásami Montbéliard a chili L’Oiseau z Réunionu ve dvou. Inspirováno nejlepšími pivovary, tento recept neobsahuje barviva, umělé aroma ani konzervanty.